Blog

 

Beste mensen, 

In verband met een aangescherpt advies van Harteraad hebben wij als bestuur helaas moeten besluiten tot nader order niet te sporten. Ook de aangekondigde jaarvergadering wordt naar een nader te bepalen datum verschoven. Jullie krijgen hier natuurlijk bericht van.

Met vriendelijke groet,

Jan Wanrooy

 

Beste mensen,

Even een update in deze rare tijden. We hopen dat jullie allemaal gezond zijn gebleven op de kwaaltjes na die we allemaal wel hebben. Zoals jullie begrijpen kunnen we zolang dat van de overheid niet mag nog niet met elkaar gaan sporten. Daarom zal dat wat ons betreft in ieder geval niet voor het eind van de meivakantie kunnen gebeuren. Of het daarna wel weer kan hangt natuurlijk in eerste instantie van diezelfde overheid af. Als het van hen weer mag gaan wij als bestuur bekijken of wij ook weer meteen starten.

Natuurlijk laten wij jullie dat zo snel mogelijk weten.

Houd de moed erin!

Vriendelijk groeten,

Jan Wanrooy

Hallo allemaal,

Houden jullie het nog een beetje vol het leven met alle COVID-beperkingen?

Geen nieuws is goed nieuws is het gezegde maar helaas is dat nu nog niet het geval. Zoals je alom uit alle nieuwsmedia te horen krijgt is binnen sporten nog niet toegestaan. Daarom hebben we ook nog geen bericht van de gemeente over het eventueel open gaan van de gymzalen voor huurders zoals onze vereniging. Wel zijn wij als bestuur aan het bedenken wat we als het weer kan gaan doen met de herstart van het sporten, de jaarlijkse algemene ledenvergadering en mogelijk een barbecue. Deze laatste twee zijn natuurlijk ook weer afhankelijk van wat mag en kan met de te reserveren ruimtes hiervoor.

Maar zoals al gezegd in de mail waarin wij aankondigden te stoppen met de sportavonden (dat lijkt al weer een eeuwigheid geleden!) zodra er weer mogelijkheden komen om weer activiteiten uit te voeren laten wij dit weer weten.

We hopen elkaar weer zo gouw mogelijk te zien, tot dan en groeten,

Jan Wanrooy

 

Timo, Kris en Sanne hier! 

In deze mail vind u een link naar onze leuke, gezellige, sportieve en spontane video, die wij speciaal voor jullie hebben gemaakt. In dit filmpje bevinden zich een aantal oefeningen, die u thuis kunt uitvoeren. U kunt de oefeningen na ons filmpje achter elkaar uitvoeren, of jullie kunnen de oefeningen uitvoeren tijdens de huishoudelijke klusjes! 

Verder wordt er in het filmpje iets vertelt over een online koffie moment, waarbij we thuis (online) met elkaar koffie kunnen drinken (in je eigen groep). Bij genoeg animo, zal dit plaatsvinden op de avond, wanneer u normaal les heeft. Lijkt u dit wat en is dit voor u mogelijk (heeft u hier online mogelijkheden voor) stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bij genoeg animo, komt er een precieze datum en krijg u hier nog meer informatie over. Is het voor u niet mogelijk, maar lijkt het u wel leuk om met ons te kletsen, laat dit dan ook weten via de mail, dan verzinnen wij hier een andere oplossing voor. Wij zijn wel heel erg benieuwd hoe het met jullie gaat! En hopen snel iets van jullie te horen/te zien!

Als als vragen zijn, of als er iets niet duidelijk is, horen wij dat graag. 

Stay home! Stay Safe!

Klik op de button Filmpje 

Met sportieve groet, 

Timo, Kris en Sanne

 

We kunnen weer starten

Beste mensen,

Na de zomervakantie op 1 en 3 september mogen we weer de gymzaal in en kunnen we weer starten met onze activiteiten. We waren als bestuur van plan om dit te vieren met de barbecue die in juli niet door kon gaan. Helaas is het nog niet mogelijk gebleken een ruimte hiervoor te reserveren. Ook kan hierdoor nog steeds de algemene ledenvergadering niet gehouden worden. Het lijkt er op dat het niet erg zinvol meer is deze nog te houden en volgend jaar de zaken van de dan afgelopen twee jaar te bespreken.

We hopen dat jullie allemaal de coronacrisis goed zijn door gekomen en zin hebben om weer te beginnen. Maar we realiseren ons ook dat er mogelijk mensen zijn die het nog niet aandurven weer met zijn allen samen te zijn. Deze mensen willen we vragen dit te laten weten zodat we enige indruk hebben hoe de mogelijke bezettingen van de verschillende groepen er uit ziet en zo nodig groepen kunnen samenvoegen. We hebben er niets aan als er te weinig mensen zijn om een beetje redelijk te volleyballen.

Allemaal een fijne vakantie gewenst en tot begin september.

Vriendelijke groet,

Jan Wanrooy